Home

Welkom op onze website.

Als het om heerlijk smikkelen gaat en waar eten tevens een genot voor het oog is, want het oog wil ook wel wat, dan zit u op de juiste site…

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, wat als een hobby begon, is uitgegroeid tot wat we nu zijn en waar we nu voor staan.

Na begonnen te zijn in een slagerij, een aantal cursussen gevolgd te hebben en veel ervaring opgedaan hebbende in de praktijk, kregen we de mogelijkheid om een kleine buurtsuper te kopen. Catering van Geel in Noordhoek. Om het geheel voor ons en vele andere mensen interessanter te maken, zijn wij er de catering bij gaan verzorgen.

Wij zijn voorstander van een persoonlijke benadering, wat betekent dat uw wens ons uitgangspunt is. Daardoor is dan ook bijna alles mogelijk bij ons en in ieder geval bespreekbaar. Heeft u een bepaald idee bij uw catering, laat het ons weten en we proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Wij besteden veel aandacht aan de opmaak van onze catering, waardoor er een kleurrijk geheel en een aaneenschakeling van kleuren te zien is.

Dus Catering van Geel:
plaats waar de klant nog steeds koning is!

Lonneke en Wilfred van Geel.